سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ۱۵ امام جمعه جدید در کشور

تهران – ایرنا – سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از انتصاب 15 امام جمعه جدید در کشور خبر داد، گفت: مسئله محیط‌زیست، بحران کم آبی و گرانی‌ها مطالبات اصلی ائمه جمعه است که از تریبون نماز جمعه به پیگیری این مسئله مهم پرداختند.


 به گزارش خبرنگار حوزه احزاب ایرنا، حجت‌الاسلام علی نوری روز سه‌شنبه اول شهریور در سومین جلسه گزارش مردمی که با موضوع «عملکرد نهاد نماز جمعه» و به صورت مجازی برگزار شد، گفت: پنجم مرداد سال ۱۴۰۱ بعد از ۲ سال تعطیلی گردهمایی سراسری به دلیل کرونا و محدودیت برگزاری جلسات جمعی، نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه سراسر کشور در تهران دور هم جمع شدند.


سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اضافه کرد: گردهمایی سراسری ائمه جمعه پس از ۲ سال وقفه با حضور در حرم حضرت امام خمینی(ره) و تجدید پیمان با آرمان‌های ایشان آغاز شد و با دیدار با رهبر معظم انقلاب در پنجم مرداد به پایان رسید که جا دارد از همه عزیزانی که در برپایی این گردهمایی به ما کمک کردند قدردانی کنیم.


وی افزود: در دیدار اخیر ائمه جمعه با رهبر معظم انقلاب، محورهای رهنمودهای ایشان مشتمل بر مبانی نظری راهگشا و راهبرانه برای مجموعه شبکه امامت جمعه بود و نظام امامت را برای همه ائمه جمعه ترسیم می‌کرد که این مبانی برای برخی از نیروهای جوان و توانمند نیز که تازگی به جمع ائمه جمعه کشور پیوسته‌اند و برای نخستین‌بار در این کسوت با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند، بسیار مفید و آموزنده بود.


حجت‌الاسلام نوری با بیان اینکه نهاد امامت جمعه خود را مکلف می‌داند در برابر بیانات رهبری و مطالبات ایشان پاسخگو باشد، افزود: پس از این دیدار ائمه جمعه در پاسخ به رهنمودهای مقام معظم رهبری در نامه مشترکی از رهبر انقلاب قدردانی داشتند و آمادگی خود را  برای اجرای بیانات ایشان اعلام کردند که امیدوریم با عمل به آن‌ها به نماز جمعه تراز انقلاب اسلامی برسیم.


سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه در ۶ ماهه دوم سال، ائمه جمعه کشور در ۹ منطقه گردهم می‌آیند، گفت: برای برگزاری ۹ رویداد منطقه‌ای با محوریت فرمایشات رهبر معظم انقلاب که در ۵ مرداد ۱۴۰۱ بیان داشتند، برنامه‌ریزی شده است تا علاوه بر توانمندسازی و گفتمان‌سازی در رابطه با مطالبات رهبری، شاهد رشد و شکوفایی نماز جمعه باشیم.  


حجت‌الاسلام به آخرین اقدامات ساماندهی و استقرار ائمه‌جمعه کشور اشاره کرد و افزود: در ۲ ماه گذشته ما در ۲۳ پایگاه خود استقرار و انتصاب امام جمعه جدید را داشتیم که از این ۲۳ معارفه امام جمعه در شهرها، در ۱۵ پایگاه شاهد انتصاب جدید بودیم.


وی درباره افرادی که به جمع ائمه جمعه کشور پیوستند و تحولات در نهاد نمازجمعه، خاطر نشان کرد: از شهرهای مهمی که شاهد انتصابات جدید بودند، می‌توان به بندر امام خمینی (ره) در استان خوزستان اشاره کرد که حجت‌الاسلام سلامت‌نژاد از علمای حوزه علمیه و استاد حوزه الغدیر اهواز از سال ۹۴ هستند و اکنون در این شهر به عنوان امام جمعه فعالیت دارند. وی دارای مدرک دکترای مبانی فقه و حقوق و از طلاب جهادی و انقلابی هستند که امیدوریم با حضورشان شاهد تحولاتی در این خطه باشیم.


حجت‌الاسلام نوری ادامه داد: در شهرستان خمین استان مرکزی نیز حجت‌الاسلام میرصادقی از طلاب بومی شهرستان خمین و از اساتید حوزه و مبلغان و فعالان جهادی، فعالیت خود را در کسوت امام جمعه آغاز کردند. همچنین در خمینی‌شهر استان اصفهان حجت‌الاسلام محمودآبادی با ۱۵ سال سابقه امامت جمعه مستقر شده‌اند و در صدرای استان فارس هم حجت‌الاسلام عباس موسوی که سابقه امامت در سروستان و ایزدخواست را دارند به عنوان امام جمعه منصوب شده‌اند.


وی با بیان اینکه بسیاری از ائمه جمعه در ماه‌های اخیر به پیگیری مطالبات مردم و دغدغه‌های کشور پرداختند اشاره و تصریح کرد: یکی از موضوعات مورد دغدغه ائمه جمعه، مسئله محیط‌زیست است که برخی از ائمه جمعه از تریبون نماز جمعه به پیگیری این مسئله مهم پرداختند. در همین ارتباط نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت به موضوع تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی اشاره کردند و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان به مسئله خشکسالی و کم‌آبی و مشکلاتی که برای مردم این شهر به وجود آمده است توجه داشتند و با حضور در میان مردم خواستار حل معضلات به وجود آمده از نهادها و مسئولین ذی‌ربط شدند.


سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به مطالبی در حوزه مطالبه‌گری که از طریق تریبون نمازجمعه توسط ائمه جمعه کشور مطرح شده تا مسئولان مربوطه از این موضوعات مطلع شوند و در صدد اقدام برآیند، اشاره کرد و در این خصوص از برخی ائمه جمعه تشکر و قدردانی کرد که عبارتند از: امام جمعه خداآفرین که دغدغه کم‌آبی مردم این منطقه را در کنار رود ارس مطرح کردند؛ حجت‌الاسلام باقری امام جمعه پارس آباد که به مشکلات راه‌های مواصلاتی منطقه امامتشان و لزوم توجه به آن نکاتی ارائه کردند؛ امام جمعه گنبدکاووس که به ضرورت افتتاح بیمارستان ۴۵۰۰ تختخوابی این شهرستان پرداختند؛ نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه که به مشکل بیکاری و لزوم اشتغال‌زایی برای مردم این شهر همواره اشاره کرده‌اند؛ نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل که به بحث کنکور و عدالت آموزشی و مشکلات آموزش و پرورش پرداختند.


حجت‌الاسلام نوری در پایان به موضوع پیاده‌روی اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: موج گسترده مشتاقان زیارت امام حسین(علیه‌السلام) در اربعین به سمت کربلا می‌روند؛ سه مرز اصلی مهران، خرمشهر و خسروی از نقاط مهم برای تردد زائران اربعین هستند که باید از امامان جمعه مهران، خرمشهر و قصرشیرین در خصوص پیگیریها و اقداماتی که برای هرچه بهتر انجام شدن این مراسم انجام داده¬اند، قدردانی داشته باشیم. ائمه جمعه این مناطق، از ماه‌ها قبل آمادگی برای میزبانی از زائران اربعین را شروع کرده‌اند و ضمن حضور فعال در میدان برای رفع مشکلات زائران و نیز انجام هرچه بهتر این مراسم باشکوه با دستگاه‌های امنیتی، حفاظتی، انتظامی، راهبری و سایر مجموعه‌ها، هماهنگی‌های لازم را انجام داده و می‌دهند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *