افتتاح ۷ مدرسه عشایری طی مهر ماه در کهگیلویه و بویراحمد مشکل

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۷ مدرسه یک و دو کلاسه جدید عشایری تا مهرماه امسال در استان افتتاح و به بهره برداری می‌رسد.


«علی رحیمی انور» روز پنجشنبه ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۲ در نشست با خبرنگاران، ضمن تبریک روز خبرنگار افزود: جمع آوری مدارس کانکسی در استان در دستور کار بوده و ۷ مدرسه یک و دو کلاسه جدید عشایری تا مهرماه امسال به بهره برداری می‌رسد.


وی به حمایت آموزشی ۴ هزار دانش آموز عشایری اشاره و اظهار کرد: طرح‌های مختلف آموزشی در کنار آموزش‌های درسی دیده شد.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح هنرستان شبانه روزی عشایر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: این هنرستان ظرفیت بسیار بالایی برای پذیرش از تمام مناطق استان دارد و در چهار رشته تحصیلی پذیرش دانش آموز خواهد داشت.


رحیمی انور با تاکید بر اینکه تمام چادرهای عشایری به روز شد، تصریح کرد: سه کانکس جدید نیز برای مناطق با پوشش دانش آموزی زیر ۱٠ نفر منتقل شد.


وی از فعالیت ۵۲۱ معلم عشایری در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و عنوان کرد: پوشش مناطق مختلف توسط معلمین حوزه عشایری انجام می‌شود.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حمایت از جامعه معلمین عشایری، تاکید کرد: رسیدگی به پرونده رتبه بندی ۵۱۳ معلم عشایری نیز در استان محقق و بر این اساس، اقدامات لازم اجرایی شد.


رحیمی انوار ادامه داد: بیش از پنج هزار ردیف ابلاغی بر حسب ساعت آموزشی برای ۵٠۱ پرسنل در سامانه جامع نیروی انسانی و همچنین ۸۴ ردیف غیر ابلاغی به ثبت رسید.


وی با اشاره به با تلاش شکل گرفته در آموزش و پرورش عشایر تصریح کرد: کسب رتبه‌های برتر در سطوح دانش‌آموزی و معلمان محقق شد و به اهداف مطلوبی رسیدیم.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای ۲۱٠ مدرسه درخواست شناسه ملی برای هویت بخشی انجام گرفته و قریب به ۱٠٠ درصد این مدارس ثبت شناسه شدند.


رحیمی انور با تاکید بر رشد فعالیت‌های مهارت آموزی در بین جامعه هدف آموزش و پرورش عشایر استان، اظهار کرد: با همت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) برای اولین بار کارگاه آموزشی مهارتی عملیاتی شد.


وی با اشاره به توسعه، تأمین، تجهیز و ارتقای زیرساخت‌ها تصریح کرد: دو چمن مصنوعی برای اولین بار در آموزش و پرورش عشایر به بهره برداری رسید.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جشن عشایر را با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار کردیم.


رحیمی انور ادامه داد: کل مدارس عشایری استان تا پایان سال دارای شناسه ملی می‌شوند. برای ۲۱۰ مدرسه شناسه ملی صادر کردیم که مابقی هم انجام می‌گیرد.


قبولی دانش آموز عشایری در رشته پزشکی


وی از قبولی یکی از دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد در کنکور رشته پزشکی برای نخستین بار در استان خبر داد و تاکید کرد: ۱۸ دانش آموز هم در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شدند.


رحیمی در رابطه با آسیب های اجتماعی از جمله خودکشی و اعتیاد و … لزوم وجود مشاور در مدارس عشایری اظهارکرد: تا دو سال قبل چهار مشاور آقا به دانش آموزان عشایری خدمات ارایه می دادند که دو نفر خانم نیز به آنها اضافه شد. 


وی از سازمان‌دهی مدارس عشایری برای سال جدید تحصیلی خبر داد و تصریح کرد: برای انتخاب مدیران و ابلاغ برای معلمان مدارس عشایری سیاست را دخیل ندادیم و همه افراد را بر اساس صلاحیت‌ها انتخاب شدند.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تعداد شهیدان دانش آموز در کهگیلویه و بویراحمد ۴۴۶ نفر است که از این تعداد ۸۵ درصد از دانش آموزان عشایری هستند.


دانش آموزان عشایری نیازمند کمک خیرین 


وی از خیرین سراسر کشور خواست تا در زمینه تامین نوشت افزار، بسته های فرهنگی و بسته های غذایی برای دانش آموزان عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد آموزش و پرورش این استان را حمایت کنند.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از بیش از ۲۲۰ مدرسه عشایری استان اکثر این مدارس با شوفاژ گرم می شوند و برخی مدارس کوچ رو با وسایل گرمایشی و آترا نفتی گرم می شوند. 


رحیمی انوار ادامه داد: ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزان عشایری استان در مدارس یک تا پنج نفری مشغول تحصیل هستند.


وی ضمن تشکر از کمک ها و تلاش های نوسازی مدارس استان عنوان کرد: مدارس عشایری استان نیازمند حمایت و کمک در زمینه سیستم های رایانه ای هستند.


رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکل برخی دانش آموزان متوسطه اول بخصوص دانش آموزان دختر منطقه «جلاله» شهرستان دنا برای تحصیل خاطرنشان کرد: این منطقه ۲۰۰ دانش آموز دختر و پسر در سه مقاطع تحصیلی دارد که ۴۰ دانش آموزان متوسطه اول دارد که برخی از گ دانش آموزان دختر این مقطع برای تحصیل بدلیل دوری مدرسه با مشکل مواجهند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیم بورس خرید نهال کجاست؟ نکات خرید نهال چیست؟
بیشتر بخوانیم راهنمای خرید نهال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *